nlc.hu
Sztárok

Penn Badgley gyermeke

Megszületett Penn Badgley, a You sorozat sztárjának első gyermeke

Apuka lett Penn Badgley, akinek felesége különös módon jelentette be a baba érkezését.

Sokan kedvelik a Netflix You (Te) című sorozatát, melynek már készül a harmadik évada. A főszereplő pedig az a Penn Badgley, akit a Gossip Girlben ismertek meg a nézők. Ő egyébként Hollywood azon hírességei közé tartozik, akik nem teregetik ki az életüket. Badgley ritkán posztol a közösségi oldalakon, akkor is azért, mert valamilyen jótékonysági akcióra. Volt például olyan élő videója, amelyben egy pszichológussal beszélgettek a családon belüli erőszak és a koronavírus-járvány miatti karantén összefüggéséről.

A színész három évvel ezelőtt vette feleségül Domino Kirke énekesnőt. Az első gyermekük még augusztus 11-én született, de csak most vasárnap, szeptember közepén hozták nyilvánosságra a hírt. A kisfiú neve egyelőre nem ismert. Az pedig sokak számára okozott meglepetést, hogy egy méhlepényből készült „alkotással” tudatták a kisfiú születését.

A People magazin számolt be arról, hogy Kirke korábban kétszer is várandós volt a férjétől, ám sajnos elvetélt. Ám nem a most született kisfiú az első gyermeke. Még 2009-ben született korábbi kapcsolatából Cassius Riley, aki szintén velük él. 

Penn Badgley és családja

Penn Badgley, Domino Kirke és a nő 11 éves fia, Cassius 2019-ben (Fotó: Gotham/GC Images)

Így élnek most a kamaszoknak készült sorozatok sztárjai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top