nlc.hu
Sztárok

Gergely Róbert új párja

Újra rátalált a szerelem a 64 éves Gergely Róbertre

Hat éve vált el a színész-énekes, most újra beköszöntött a szerelem az életébe.

Újra rátalált a szerelem Gergely Róbertre. A 64 éves színész-énekes a Meglepetés magazin legfrissebb számában vallott az új párkapcsolatéról. Elárulta, ki rabolta el a szívét, és hogyan bukkant fel életében az új szerelem.

Gergely Róbert,

Újra szerelmes Gergely Róbert – Forrás: Instagram / @gergely.theater

Gergely Róbertnek 13 év után 2017-ben ért véget  a házassága a 24 évvel fiatalabb Némedi-Varga Tímeával. Akkor így nyilatkozott a színész-énekes: „A világ legnehezebb válásán vagyunk túl. Köztünk soha nem volt ugyanis egy hangos szó sem, nem zengett veszekedéstől a házunk, nem repültek tányérok, szó sincs erről. A válásunk nehézsége abból adódott, hogy mi nagyon szeretjük egymást, sőt túlságosan ragaszkodunk a másikhoz. Mint kiderült, a házasságuk többek között azért futott zátonyra, mert másként gondolkoztak a családalapításról: Tímea ugyanis szeretett volna már gyereket, míg a színész-énekes „nem mert már bevállalni egy ilyen nagy falatot”. „Nincs jogom az anyagág csodálatos érzését és feladatát elvenni Timitől, ezért bármennyire is fájt, el kellett engednem őt” – vallotta be akkor Gergely Róbert, aki a válása után sem adta fel a párkeresést. Öt éve még arról beszélt, hogy ha egy kapcsolat zsákutcába kerül, a boldogság keresését akkor sem szabad feladni, talpra kell állni, és külön utakon kell továbbkeresni.

Bővebben a Meglepetés magazin legfrissebb számában!

Meglepetés-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top