nlc.hu
Sztárok

Újabb Nyerő Páros szakított

Újabb sztárpár szakított a Nyerő Párosból – átok ül a műsoron?

Dudás Miki és Szigligeti Ivett csak a legújabb az egykori Nyerő Páros-versenyzők hosszú sorában, akik a műsor után szétmentek.

9 év után válik Dudás Miki és Szigligeti Ivett. „Drága Barátok, drága követők! 9 év után sajnos Ivett-tel külön folytatjuk. A gyerekek persze közösek és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk a legelején. A jó kapcsolat megmarad, a gyerekeket felváltva neveljünk” – osztotta meg a követőivel a kajakozó.  

Szigligeti Ivett és Dudás Miki a Nyerő Párosban

Fotó: RTL Sajtóklub

A válásuk híre annyiban nem volt megdöbbentő, hogy hosszú hónapok óta folyt már a találgatás Dudás Mikiék kapcsolatáról. Annyiban azonban igen, hogy ez már a megszámlálhatatlanul sokadik szakítás idén nyáron – a sztárpárok hullanak, mint a legyek. De nem elég, hogy Mikiék a „szakítások nyarába” soroltak be. Egy másik balszerencse-sorozat is elátkozhatta a kapcsolatukat: mégpedig a Nyerő Páros. Azok közül ugyanis, akik szerepeltek az RTL műsorában, hihetetlenül sokan mentek szét közvetlenül, vagy néhány évvel a verseny után. 

Nem Nyerő Párosok

A hat évadból összesen 15 pár döntött úgy, hogy külön utakon folytatja – Dudás Mikiék tehát csak a legutóbbi áldozatai a Nyerő Páros rossz ómenének. Az első szezonban 8 sztárpár szerepelt, közülük csak Valkó Eszter és Radócz Péter, illetve Kabát Péter és Róka Adrienne maradtak együtt. Azaz: 6 pár szakított. A második és a harmadik évadban is 2-2 kapcsolat ért véget. Előbbiben a szezon győztesei, Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó, illetve Sánta László és Széphalmi Juliska mentek szét. Utóbbiban pedig nem maradt együtt Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese, valamint Sáfrány Emese és Hornyák Ádám.

A negyedik évadban ugyan jó aránnyal tartottak ki a kapcsolatok, Dudás Miki és Szigligeti Ivett az egyetlen páros, akik válnak a szezon szereplői közül. Míg az ötödik évad az elsőhöz hasonló „mészárlást” jelentett a sztárpárokra nézve: manapság már csak Kamarás Norbi, Somfai Péter, Nádai Anikó és Pataki Zita élnek még boldogan a párjaikkal. A versenyzők fele tehát (4 páros) nem élte túl a műsor utáni időszakot. Nem úgy a hatodik szezonban! A tavalyi évadban versengő sztárpárok közül egyelőre mind kitartóan szeretik egymást – szurkolunk nekik, hogy ez így is maradjon.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top