nlc.hu
Sztárok

Dudás Mikiék kapcsolatának tényleg vége?

A netezők szerint itt a bizonyíték arra, hogy tényleg vége Dudás Mikiék kapcsolatának

Újabb leleplező jelet találtak.

Újabb árulkodó részletet szúrtak ki a szemfüles netezők Szigligeti Ivett legutóbbi TikTok-videójában, amelyben a reggeli rutinját mutatja be a kétgyermekes influenszer: a fürdőszobában, a fogmosópohárban csak egyetlen fogkefe van – írja a Bors.

Dudás Miki,

Dudás Miki már tényleg nem él együtt a családjával? A netezők most újabb bizonyítékot szúrtak ki – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Mint megjegyezték, ha Dudás Miki – aki egyébként a napokban hatalmas betűkkel a nyakára tetováltatta a gyerekeinek a nevét – egy háztartásban él a családjával, akkor hogyhogy nincs elől két fogkefe?!

@ivettszigligeti

Jó reggelt!☕️ Gyertek és készüljünk el együtt!🤍

♬ PrettyGirl(抖音热搜版) - 王梦瑶

Szigligeti Ivettnek egy korábbi, takarító TikTok-videójában pedig azt szúrták ki a netezők, hogy egyetlen férfi holmit sem látni a lakásukban.

Amúgy hónapok óta megy a találgatás, hogy Szigligeti Ivett és Dudás Miki együtt van-e még. Ők ugyan elismerték, hogy voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, de állítják, azóta már egyenesbe jöttek. “Mindenki a lehető legrosszabbra gondolt, hogy válságba került a kapcsolatunk és, hogy nem él otthon a Miki. Árgus szemekkel figyelték, hogy mit posztolok, azonban semmi komoly dologról nincs szó” – oszlatta el a kételyeket idén januárban az exkajakos párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top