nlc.hu
Sztárok

Nincs válságban Szigligeti Ivett és Dudás Miki kapcsolata

Szigligeti Ivett azt mondja, szó sincs párkapcsolati válságról

Nemrég egy Ivett profilján megosztott TikTok-videóba kötöttek bele a kommentelők, akik arra a következtetésre jutottak, hogy párja és két kisgyereke apukája, Dudás Miki nem él vele.
szigligeti ivett

Ivett, aki 2 hónapos kisfiával tett látogatást az RTL Reggeliben, tiszta vizet öntött a pohárba: mindenkit megnyugtatott, hogy nem jutott válságba a kapcsolatuk Dudás Mikivel.

Az anyuka szerint egy félreértett mondat adott okot a találgatásokra: amikor legutóbb az RTL stúdiójában járt, az hagyta el a száját, hogy minden kapcsolatban adódnak mélypontok, ami mögött aztán sokan a kelleténél többet láttak. „Mindenki a lehető legrosszabra gondolt, hogy válságba került a kapcsolatunk és hogy nem él otthon a Miki. Árgus szemekkel figyelték, hogy mit posztolok, azonban semmi komoly dologról nincs szó” – oszlatta el a kételyeket a kajakos szerelme.

Nem tagadta, az év végi hajtás, a feszített munkatempó és a két kisgyerek okozott közöttük némi nézeteltérést, de válságról egyáltalán nincs szó. A szétköltözés fel sem merült, mint mondja, Miki mindig is együtt lakott vele és két gyerekükkel, majd sokatmondóan hozzátette azt is, hogy reméli, hogy ez a jövőben is így lesz.

„Együtt vagyunk, szeretjük egymást és Miki otthon él” – hangsúlyozta Ivett, remélve, hogy most már sehol nem lesz téma az állítólagosan zátonyra futott párkapcsolatuk.

Nyitókép: RTL videó 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top