nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba és Evelin esküvői vedeója

Nyerő Páros: Vastag Csaba felesége, Evelin megmutatta privát esküvői videójukat

Vastag Csaba felesége, Evelin egy igazán bensőséges videót osztott meg a Nyerő Páros versenyzőivel.

„Én készültem nektek egy meglepetéssel” – mondta Vastagné Domján Evelin a Nyerő Páros csajos pizsipartiján, majd levetítette a többieknek a nemrég elkészült esküvői videójukat.

Vastag Csaba és Evelin 2021 őszén találkoztak, nem sokkal később az énekes pedig meg is kérte a 15 évvel fiatalabb Evelin kezét. Idén nyáron sort is kerítettek a fényűző esküvőre, amin rengeteg vendég ünnepelt velük. A Nyerő Párosban azonban az is kiderült, hogy az énekes édesapja távol maradt a lagzitól. 

Vastag Csaba felesége megmutatta esküvői videójuk

Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral

„Minket az elején nem nagyon fogadott el senki sem. A senki itt egész az környezetünket jelenti. Ami ennél sokkal durvább, hogy a saját szüleim sem. Evelinéknél  is volt egy bukkanó, amit nagyon hamar megugrottunk” – mondta Vastag Csaba, majd hozzátette, a lány szülei hamarabb megenyhültek, de saját édesapja a mai napig nem akarja elfogadni a kapcsolatukat, így az esküvőn sem vett részt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top