nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett vallomása a házasságáról

Köllő Babett a férjéről: „Telefonon éljük a házaséletünket”

Elmondása szerint végre ott tart az élete, a karriere, amire mindig is vágyott.

Gyereket nevel, dolgozik, forgat, háztartást vezet, de Köllő Babett nem panaszkodik, már csak azért sem, mert állítása szerint ezt saját magának köszönheti.

Köllő Babett

Köllő Babett a Sztárban Sztár leszek! 6. élő-show-jában – Fotó: Sajtószoba

„Többet dolgozom, mint amikor még színházban játszottam, viszont más időbeosztásban, így legalább hétköznap esténként együtt lehetek a családommal. A férjemmel, Andrással még így is keveset látjuk egymást, hiszen ha otthon vagyunk, akkor is dolgozunk, illetve én biztosan mosok, teregetek, takarítok, Millával tanulok. De legalább egy fedél alatt vagyunk, már az is valami. Szoktunk azzal viccelni, hogy mi telefonon éljük a házaséletünket, ugyanis rengeteget beszélünk. Hétvégente szinte sosem vagyok otthon, mert vagy forgatok, vagy műsort vezetek különböző rendezvényeken” – mesélte a BEST magazinnak.

„De én ezt imádom! Szerettem színésznő lenni, de rá kellett jönnöm, a műsorvezetés az én igazi világom” – tette hozzá a Sztárban Sztár leszek! 44 éves mentora, aki a sztármagazinnak azt is megmutatta, hogyan telik egy napja.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top