nlc.hu
Sztárok

Ezek a sztárok nem alszanak együtt a párjukkal

„A hosszú házasság titka a külön hálószoba” – Sztárok, akik nem alszanak együtt a párjukkal

Ha nem alszunk együtt, akkor kevésbé harmonikus a kapcsolatunk?

Pár héttel ezelőtt Dietz Gusztáv beszélt róla a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban, hogy jó ideje nem alszik együtt a feleségével, Laky Zsuzsival. Azt mondja, ettől függetlenül működik a házasságuk, így ezen már valószínűleg nem változtatnak. A Fókusz annak járt utána, hogy vajon közös hálószoba nélkül is harmonikus lehet-e egy kapcsolat – akadnak sztárpárok, akik szerint igen.

A hosszú házasság titka a külön hálószoba. 14 év után mi is most kezdünk rájönni – kezdte Guszti, majd Laky Zsuzsi vette át a szót. – Külön alszunk, magyarázat viszont nincs. Az egyik lányom asztmás, a másik kruppos, ezért annak idején elvonultam velük külön szobába, ahol ki lehet nyitni az ablakot és hideg van, Guszti pedig nem szeret így aludni, így váltunk külön. Különösebb oka nincs, hiszen ha a gyerekek nincsenek velünk, akkor együtt alszunk. Nem jelenti azt, hogy ettől kevésbé szeretnénk egymást, vagy elhidegültünk volna.”

Dietz Guszti és Laky Zsuzsi

Fotó: Olajos Piroska

„Mi azt valljuk, hogy élni és élni hagyni. Aludni és aludni hagyni – vallja Megyeri Csilla, a párja azonban másképp látja. – Mi együtt fekszünk le, de én korán kelek és nincs is szükségem annyi alvásra, Csilla pedig hajnalig nyomkodja a telefonját, idézőjelben dolgozik” – kezdte a tőle megszokott humorral Zsolti

„Az együtt alvásunk gyakorlatilag 2-3 óra. Ha veszekszünk, akkor pedig külön alszunk és hát sokszor veszekszünk. Van olyan, hogy úgy fekszünk le, hogy nem beszéljük meg” – tette hozzá Csilla.

A pszichológus szerint jó, ha néha külön alszanak a párok

„Azt mutatják a kutatások, hogy még jó hatással is lehet a kapcsolatra, különösen akkor, ha nagyon eltér az életritmus, ha zavarjuk egymás alvását. Erre rá tud menni a kapcsolat, ha nem tudunk ebben megfelelően együttműködni.”

Horváth Éva és párja is a külön hálószobára esküszik. „Kristóf mindig velünk aludt; amikor megszületett Alex, úgy döntöttünk, hogy nem akarjuk kizökkenteni őt a kis otthoni idilljéből. Ő maradt apával a saját szobájában, én pedig elköltöztem Alexszel egy másik szobába. Az is fontos volt, hogy ne ébresszük fel őt, ha Alex sír. Egy kisbaba ugye teljesen más ritmusban van, mint Kristóf, így viszont béke van” – árulta el egy korábbi vlogjában a modell.

Horváth Éva

Fotó: TV2

Köllő Babett jó ideje a lányával alszik, de szerinte ettől még működhet egy kapcsolat. „Rengeteg idő megy el a forgatásokkal, és ez természetesen hatást gyakorol a szeretteimre is. Millát például nagyon megviselte, amikor majdnem két hónapig Dél-Afrikában voltam a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásai miatt, annyira hiányoztam neki, hogy azóta minden este velem alszik… Nehéz ezt kezelni, de a lányunkért mindent megteszünk! Azt hiszem, attól, hogy egy házaspár külön hálószobában alszik, még lehet boldog” – mondta annak idején Babett.

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg szinte egész életükben külön hálószobában aludtak. „Angliában a felsőbb osztály tagjainak mindig van külön hálószobája. Szerintem hasznos, hogy van választási lehetőség, hiszen nem zavar a másik horkolása, vagy hogy megrúg az álmában éjjel, viszont ettől függetlenül, ha úgy tartja kedvük, átmegyünk a másikhoz” – mondta korábban a herceg unokatestvére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top