nlc.hu
Család

Yvonne Dedericknek még nem lesz esküvője

„Nehéz idők várnak a világon szinte mindenkire” – Yvonne Dederick halasztja harmadik esküvőjét

Attól függetlenül teljes boldogságban vannak a párjával.

Yvonne Dederick májusban jelentette be, hogy három évvel a válása után ismét jegygyűrű került az ujjára. Mint később kiderült, lányának az orvosával készül harmadik esküvőjére. A Feleségek luxuskivitelben sztárja másfél hónapja még lázasan készülődött a lagzira, most viszont az RTL Klub Reggeliben arról beszélt, még nincs itt az ideje a nagy napnak. 

Yvonne Dederick

Yvonne Dederick a Reggeliben (Forrás: RTL Klub)

Tavasszal eljegyzett, már össze is költöztünk. Szokjuk ezt az új állapotot. Az esküvőt még nem terveztük meg. Azt beszéltük, hogy valamikor ősszel, de még meglátjuk. Nagyon elvagyunk ebben az új élethelyzetben. Nagyon sok szakmai dolog történik velem az ősz folyamán, ami miatt az esküvőt még meglátjuk. Most azt gondolom, hogy nehéz idők várnak a világon szinte mindenkire, és most nem egy esküvőszervezéssel szeretném tölteni az energiámat. Inkább egy részét az esküvői költségnek felajánlom valami alapítványnak” – mondta Yvonne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top