nlc.hu
Sztárok

Hamarosan esküszik Yvonne Dederick

Így készül harmadik esküvőjére a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Yvonne Dederick

Pár hónap van már csak a nagy napig.

Négy éve már annak, hogy kiderült, véget ért Yvonne Dederick házassága gyermekei apjával. Egy évvel később már új szerelemről beszélt, de párjának a kilétét egészen pár hónappal ezelőttig homály fedte. 

Yvonne Dederick

Yvonne Dederick (Fotó: Olajos Piroska)

Májusban viszont közösségi oldalán tudatta a hírt, hogy eljegyezte kedvese, Dr. Károlyi Zoltán, akiről később már egy fotót is megosztott. Yvonne-nak ez lesz a harmadik esküvője, így ennek a szervezéséhez már kicsit lazábban áll. 

Eddig sehogy sem állunk. Mindketten nagyon sokat dolgozunk, így nem volt még időnk. Hamarosan Portugáliába megyünk a gyerekekkel egy szörftáborba, s ha hazajöttünk, nekiállunk a szervezésnek – mondta a Blikknek Yvonne. – Ez már a harmadik esküvőm lesz, és egy dolgot biztosan tudok, nem akarok nagy csinnadrattát. A gondolataimban körvonalazódik, mit is szeretnék. A hivatalos szertartáson két tanú lesz jelen, után pedig lesz egy parti, ahová a szűk családot és a barátokat hívjuk meg. Ott lesz egy ceremóniamester, hogy megadjuk a módját, de nem akarunk nagy felhajtást. Még a helyszínt sem választottuk ki. Nagyon szeretek a házamban partit adni, de babonából talán nem kéne ott tartani a ceremóniát, amelyben az exférjemmel éltünk” – az üzletasszony azt is hozzátette, hogy az esküvő után szeretnének majd egy közös otthont Zoltánnal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top