nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dedericket meglopta a takarítónője

Meglopták Yvonne Dederickéket a saját otthonukban

Az üzletasszony elmesélte, hogyan tűntek el nyom nélkül a ruháik a saját otthonukból. Eláruljuk, nem olcsó darabokról van szó...

Idén jelent meg Yvonne Dederick második könyve, melynek kapcsán az nlc is interjút készített az üzletasszonnyal. Bár manapság nagyon stabil anyagi háttér van mögötte, ez nem volt mindig így, fiatal éveiben szinte minden munkát elvállalt, hogy szegénységből ki tudjon törni.

Yvonne 15 éves volt, amikor Amerikába költözött, és ott is ment férjhez, és bár ebben az időben már lényegesen jobb körülmények között élt, nem felejtette el, honnan jött, bár azt nem tagadja, hogy takarítónő segítségét annak idején ő is igénybe vette.

Odakint ez nagyon profin működik. A cégek leinformálják a takarítóikat, ezenfelül biztosítást kötnek az esetleges károkra, lopásokra. Én többször igénybe vettem a szolgáltatásaikat. Arra is volt példa, hogy egy ismerőstől megörököltem a takarítónőjüket.

A Storynak elárulta, hogy bébiszitterre nagyon sokáig nem volt szüksége – bár ilyen szolgáltatás is a rendelkezésére állt – mert az édesanyja haláláig segített a gyerekek körül. „A halála után néhány évig a legkisebb gyerek mellé kértem segítséget, a nagyok addigra már felnőttek. Ha valaki tartósan szemtanúja az ember magánéletének, fokozott diszkrécióra van szükség. Nem szeretném, hogy kiteregesse a magánéletem részleteit, ezért mindig lutri a választás.

Yvonne Dederick

Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba

Neki is sikerült egyszer melléfognia, aminek a férje Armani öltönyei látták kárát. „Húsz évvel ezelőtt viszont furcsa dolgok történtek. Sorban tűntek el a volt férjem méregdrága ruhái. Az Armani öltönyök azóta sem kerültek elő. Általában nem a drága ékszerek, feltűnő holmik szoktak eltűnni, hanem amiket nehezebben vesz észre az ember. Nálunk is ez történt. Ezután megváltunk a hölgytől. Nekünk ezt leszámítva szerencsénk volt.

Azt mondja, nem szigorú főnök, de a rendet megköveteli. Cserébe viszont tisztelettudó, nem tesz különbséget igazgató vagy takarító között. „Elmondom, mit szeretnék, és ha dolgom van, otthagyom a hölgyet.

A luxusfeleség 2019-ben vált el, de azóta ismét eljegyezték, egy orvos mellett találta meg a boldogságot, akit már a követőinek is megmutatott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top