nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dederick elhalasztotta esküvőjét

„Sokkal fontosabb volt, hogy megtanuljunk együtt élni” – tovább tolja esküvőjét Yvonne Dederick

Korábban már azt is mondta, hogy a spórolás miatt csúszik a nagy nap.

A Feleségek luxuskivitelben sztárjának, Yvonne Dedericknek májusban kérte meg a kezét orvos párja. Először úgy tervezték, ősszel meg is tartják az esküvőt, és az üzletasszony nagy lelkesedéssel vágott bele a készülődésbe, ami idővel alábbhagyott. Korábban azt mondta, nem akarnak rongyot rázni, és inkább spórolnak, de most az RTL Klub Reggeliben elárulta, más okok is vannak amögött, hogy elhalasztották a nagy napot. 

Yvonne Dederick

Yvonne Dederick a Reggeliben

„Amikor megkérte a kezemet, akkor nagyon örültünk és optimistán rányomtuk, hogy pár hónapon belül meglesz a dolog. Akkor elkezdtük, hogy kis körben, de mit is jelent a kis kör? Elkezdtünk stresszelni az egészen és annyira elvitte a hangsúlyt, közben pedig összeköltöztünk, hozzánk költözött az ő kislánya is. Úgyhogy most a hangsúly inkább arra kellett, hogy integrálódjon a család. Igazából sokkal fontosabb volt, hogy megtanuljunk így együtt élni. Nem akartam, hogy elvigye a jó energiákat az, hogy meg akarunk felelni családnak, barátoknak, hanem szépen megtervezzük tavasszal” – mesélte Yvonne.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top