nlc.hu
Életmód

Csősz Boglárka rengeteget dolgozik válása óta

Csősz Bogi: „Nehezebb megérteniük, miért akar egy nő dolgozni, ha csak költheti a férje által megkeresett pénzt”

Bogi lassan egy új szerelemre is készen állna.

Csősz Boglárka és Burak Talu júliusban 14 év után hivatalosan is elváltak. Az üzletasszony elmondta, szépen lassan távolodtak el férjével, és egy idő után rájöttek, jobb, ha külön utakon folytatják. A pár azóta is baráti viszonyt ápol. 

Csősz Bogi

Csősz Bogi (Fotó: Birton Szabolcs)

Bogi most a Hot! magazinnak mesélt arról, milyen az élete azóta, hogy elvált milliárdos férjétől. 

„Újra azt érzem, hogy világokat rengető energiám van, kreatív és dinamikus vagyok – mondta az egykori luxusfeleség, akinek nem teher a sok munka, ugyanis gyerekkora óta úgy működik, hogy egyszerre több mindent csinál, amire volt férje mindig is furán tekintett. – A török társadalomban nem veszik jó néven, ha egy nő túl sok mindent vállal; ilyen szempontból nehezebb megérteniük, miért akar egy nő dolgozni, ha csak költheti a férje által megkeresett pénzt.”

Az üzletasszony egyszerre több projekten dolgozik, nemcsak Magyarországon, hanem Törökországban is. Emellett ugyan nem keres új szerelmet, készen állna egy románcra, de komoly elvárásai vannak. 

„Nem szeretem a szokványos dolgokat, a hagyományos randikat: szerintem akkor ismerjük meg a másikat igazán, ha kimozdulunk a komfortzónánkból.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top