nlc.hu
Életmód

Csősz Boglárka stílusa

Csősz Boglárka szerint ezért nem próbálkoznak nála a férfiak

Pedig az utóbbi időben több ismert férfivel is összehozták a lapok.

Csősz Boglárka tavaly vált el török milliárdos férjétől, azóta pedig leginkább a munkájára koncentrál. Igaz, összehozták már Shane Tusuppal és Mészáros Andrással is, egyik pletykát sem kommentálta. Legutóbbi nyilatkozatából pedig úgy tűnik, még mindig szingli, ráadásul azt mondja, erős karaktere miatt nem mernek próbálkozni nála a férfiak.

Csősz Boglárka

Csősz Boglárka (Fotó: TV2)

„Az a jó, hogy szerintem van egy stílusom, ami miatt nem igazán próbálkoznak olyan gyorsan nálam a pasik. Mindig van egy szűrő, és ebből én profitálok is, hiszen nem dömping van felém. A férfiak körülöttem érzik azt, hogy mi nálam a szint. Egyébként minden szempontból nyitott szemmel járok, mert ilyen típusú ember vagyok. Ugyanakkor azt gondolom, hogy minden ilyen jellegű dolgot érdemes a sorsra bízni. Hiszek abban, hogy az univerzumban történnek olyan események, amelyek előre meg vannak írva, vagyis meg kell történniük. Én nem forszírozom a kapcsolat lehetőségét, csak hagyom, hogy történjenek az események” – mondta a Borsnak Csősz Bogi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top