nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogira újra rátalált a szerelem?

Állítólag újra szerelmes Csősz Bogi, ő lehet az elvált üzletasszony új párja

Több lehet közöttük munkakapcsolatnál.

Úgy tűnik, újra rátalált a szerelem Csősz Bogira. A Blikk szerint erre utalhat az üzletasszony legújabb, sokat sejtető posztja.

Csősz Bogi,

A kommentelők szerint szép pár lenne Csősz Bogi és Mészáros András – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A közösségi oldalán közzétett fotókon – amelyek pénteken készültek, a Karinthy Színház Ördögi Kozmetika című előadásának premierjén – a Doktor Balaton és Gólkirályság című sorozat sztárjával, Mészáros Andrással szerepel együtt, ám úgy tűnik, elég közvetlen viszonyban állnak. A jelenleg egyedülálló színész éppen Csősz Bogi derekát öleli át, sőt a 2. fotón az arcát is megcsókolja. A török férjétől tavaly elvált üzletasszony pedig egy szívecske kíséretében osztotta meg a képeket.

Csősz Bogi egyébként Mészáros Andrással játszott együtt a 129 című filmben, amelynek a producere is az üzletasszony volt. A bulvárlap szerint elképzelhető, hogy a forgatás alatt mélyebb kapcsolat szövődött közöttük. A pénteki premieren állítólag izzott körülöttük a levegő – erről számolt be a Blikknek egy szemtanú.

Az egykori luxusfeleséget a válása után Shane Tusuppal hozták össze, de állítása szerint nem volt közöttük semmi. Csősz Bogi amúgy a napokban – a Fókusznak adott interjúban – arról beszélt, hogy már készen áll egy új kapcsolatra és ha úgy adódik, akár az anyaságra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top