nlc.hu
Sztárok

Csősz Boglárka nem szomorkodik válása miatt

„Tovább kell lépni” – Csősz Boglárka nem szomorkodik a válása miatt

Bogi őszintén mondta el, milyen érzések vannak benne.

Három hete már, hogy kiderült, Csősz Boglárka és török férje, Burak Talu 14 év után külön válnak. A színésznő, üzletasszony akkor elmondta, szerencsére békében váltak el, és barátság maradt közöttük. 

Csősz Bogi

Csősz Boglárka a Reggeliben

Most az RTL Reggeliben arról mesélt, hogy valójában már a koronavírus-járvány elején elkezdett megromlani a kapcsolatuk, de most, hogy kimondták a válást, nem szomorkodik Bogi. 

„Nehéz összeszedni az érzéseket, nem is tudja az ember az elején, hogy hová tegye magát. Mivel most teljesen a munkára koncentrálok, nem igazán van időm ezen gondolkodni. Sokkal jobban tudok úgy fókuszálni, hogy ha ezeket a dolgokat félreteszem, és nem engedem magam bele annyira mélyen, hiszen elviszi az embert, ha elkezd ezen túl sokat filozofálni. Én azt gondolom, hogy tovább kell lépni. El kell tudni engedni” – jelentette ki Bogi, aki attól függetlenül jó szívvel emlékszik vissza erre a fejezetre az életében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top