nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi és férje kapcsolati válsága

Csősz Bogi és férje 14 év után szétköltöztek: „A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni”

Sírva beszélgettek a jövőjükről, de egyelőre nem tudják, mi vár rájuk.

Tegnap kapott szárnyra a pletyka, miszerint Csősz Bogi és milliárdos török férje kapcsolata 14 év után megromlott. A luxusfeleség rengeteget dolgozik, ahogy a párja is, részben emiatt távolodtak el egymásról – a hot! magazinnak mesélt az elmúlt időszakról.

Csősz Bogi és Burak Talu

Fotó: Smagpictures

„A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért éveken át kettőnkért én hoztam a nagyobb áldozatokat. Az elmúlt években azonban nem csak őt, de engem is inkább az üzleti dolgaim kötöttek le, így egyre nehezebben tudtuk összehangolni a találkozásainkat. Be kellett látnunk, hogy az életem olyan szakaszába érkezett, amikor újra meg kell találjuk magunkat” – mondta a lapnak, majd hozzátette: 

„Valakit elengedni éppen olyan lassan szabad, mint ahogy megismertük. Bár még mindig a férjem az a férfi, akinek lenyűgöz az intelligenciája, a kulturáltsága, az élethez való hozzáállása, és bármikor vakon rábíznám az életem, időközben átalakultak az egymás iránt érzett érzelmeink. Sírva beszélgettünk a jövőnkről, nem könnyű döntések várnak ránk, hiszen tizennégy évnyi mély és bensőséges kapcsolat sorsáról kell döntenünk. Szerencsére Burakkal annyira szeretjük és tiszteljük egymást, hogy bárhogy döntünk, örökre megmarad a jó kapcsolat köztünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top