nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi a válásról

Csősz Boglárka a válásáról: „Ha nagyon anyagias lennék, vele maradtam volna”

Sikerült mindenben megegyezniük az anyagiakat illetően is.

Csősz Boglárka ma reggel egy sajtóközleményben árulta el, hogy 14 év után hivatalosan is elvált török férjétől. Úgy fogalmazott, hogy mást akartak az élettől és bár egy ideig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, végül be kellett látniuk, hogy nem működik. A Borsban részleteket is megosztott a szakításról.

„Igazából most történt meg a válás, nagyon friss a dolog még. Barátilag megegyeztünk és nagyon jó a kapcsolatom a családjával, barátokkal. Most jöttem vissza Törökországból, már úgy, mint szingli nő, de találkoztam a családdal, a barátokkal, mindenki ott van mellettem ugyanúgy, mint azelőtt. Jó érzés, hogy majdnem 15 év után, ugyanúgy viselkednek velem, ahogy azelőtt. Továbbra is családtag vagyok és megerősítettek abban, hogy bármikor mehetek és akár velük is lakhatok” – mondta a lapnak az üzletasszony. Hozzátette, csendes volt a válás, mindenről sikerült megegyezniük.

Csősz Bogi

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Gyors volt, mert nem volt sok elvárásom. Szerettem volna minél gyorsabban lezárni, nem akartam belemenni semmilyen vitába, főleg nem pereskedésbe. Ő pedig belement, mert nem akarta azt éreztetni, hogy ki vagyok szolgáltatva. Barátként megegyeztünk és mentünk tovább a magunk útján. Ha nagyon anyagias lennék, vele maradtam volna, de sok mindenről lemondtam, azért, hogy a sajátomat építsem tovább” – árulta el Csősz Boglárka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top