nlc.hu
Mindennapok

Molnár Nini, a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzője

Celeb vagyok, ments ki innen! Molnár Nini: „Ha találkoznék egy állattal, valószínűleg elfutnék”

Az agresszív és hisztis celebektől tart a legjobban a divattervező.

Molnár Nini kifejezetten örül, hogy kicsit távol lehet majd a közösségi médiától a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt, viszont a dzsungel mélyén megbújó bogaraktól egy kissé tart. A Feleségek luxuskivitelben című reality-ben is szereplő divattervezőnek az sem mindegy, hogy kikkel kell majd együtt élnie a táborban. 

Molnár Nini

Molnár Nini is nekivág a kolumbiai dzsungelkalandnak – Fotó: Sajtóklub

Nagyon izgatott vagyok a műsor és az utazás miatt. Szerintem egy jó bátorságpróba és -teszt lesz, hogy mennyire vagyok erős” – jelentette ki Molnár Niki.

A divattervező, modell az elutazás előtt a felkészüléséről is mesélt: “Fizikailag úgy készülök a műsorra, hogy már elkezdtem edzeni. Igazából egyébként is sokat futok, de most beiktattam még edzéseket is, amivel kicsit meg szeretném magam erősíteni“.

Ami a csapattársakat illeti, Nini két típust emelt ki, akikkel nem szeretne egy csapatban lenni. “Picit magamnak való vagyok, de nyitott vagyok, hogy megismerjem a többieket. (…) Bele szoktam állni a konfliktusokba, szóval ha van valami, ami nem tetszik, vagy nem gondolom helyesnek, akkor azt megmondom.  (…) Két típus jut eszembe, akivel nem szívesen mennék ki: mondjuk egy lány, aki nagyon hisztis és nagyon kényes, vagy egy férfi, aki viszont nagyon agresszív, nagyon impulzív, nagyon heves” – árulta el.

A divattervező a bogarak mellett a hidegtől is tart: “Nagyon fázós típus vagyok. Nekem a 40 fok az úgy pont jó. Remélem, nem lesz éjszaka hideg, vagy napközben, mert nekem a kígyók mellett az a legnagyobb rémálmom. A rovarokkal sem vagyok valami jóban. (…) Ha találkoznék egy állattal, valószínűleg elfutnék, de azért ennél bátrabbnak kell kint lennem“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top