nlc.hu
Tuti Tippek

Karácsonyi fotózáson Molnár Nini, Merci és Schumacher Vanda

Szexi karácsonyi pizsamában hangolódott az ünnepekre a Celeb vagyok, ments ki innen! 3 sztárja

Úgy láthatjuk most őket, ahogy eddig kevesen.

Gőzerővel hangolódnak a karácsonyra a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői. Molnár NiniMerci és Schumacher Vanda egy dögös, karácsonyi fotózással vette fel az ünnep fonalát – derült ki a Fókusz riportjából.

Molnár Nini,

Molnár Nini, Merci és Schumacher Vanda (b-j) megjárta a kolumbiai dzsungelt – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„Én mindig csinibe vágom magam, nemcsak az ünnepi időszak alatt, hanem igazából mindig. Tehát ha már egyszer felöltözök, akkor miért öltözzek fel csúnyán, amikor felöltözhetek szépen is” – vallotta be Vanda, aki szívesen bújik nőies és elegáns szettekbe, legyen szó nappali vagy éjszakai viseletről.

Schumacher Vanda,

Schumacher Vanda, forrás: Fókusz – videó

 

Merci - Forrás: RTL / Fókusz - videó

Merci – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Akárcsak Molnár Nini. Ő sem az a melegítős, kinyúlt pólós típus. „Éppen most a selyempizsamás korszakomat élem, abban alszom. Ha otthon is csinosan felöltözünk, akkor szerintem az is nagyon sokat tud változtatni a hangulatunkon. Olyan nem nagyon szokott lenni, hogy nagyon elengedném magamat. Mindig próbálok odafigyelni, hogy azért csinos legyek” – mesélte a divattervező, aki egy szokatlan kelléket választott a fotózáshoz: egy szőrös táskát akasztott a vállára a karácsonyi pizsamás fotózáson. Ezzel szerette volna elegánsabbá tenni a megjelenését.

Merci

Molnár Nini és Merci – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Ami pedig az ajándékozást illeti, arra a kérdésre, hogy mit szeretnének kapni karácsonyra, ki a világbékét mondta, ki pedig a szerelmet és boldogságot.

Molnár Nini: „Azt szeretném, hogy rendeződjenek a dolgok a világban. Világbéke legyen, ne legyenek háborúk”.

Schucher Vanda: „Én szerelmet kívánok, de nemcsak magamnak, hanem mindenkinek.”

Videó a karácsonyi fotózásukról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top