TV-sztárok

Köllő Babett egy sorozatban tér vissza

Amióta véget ért a Feleségek luxuskivitelben, azóta Köllő Babett utoljára egy éve szerepelt a tévében, most pedig egy sorozatban tér vissza.

A Feleségek luxusivitelben elején megígérte, hogy megtanuljuk a nevét, és hát így is lett. Köllő Babett a luxusfeleségek óta sem csak a színházban láthattuk, hanem például a celebdzsungelben, ahol a nézők nagy kedvence lett, vagy például tavaly ősszel Babett a Csak show és más semmi! műsorra mondott igent. Most pedig egy sorozatban tér vissza. 

Köllő Babett visszatér a VIASAT3 sorozatban

A Na? Vajon ki kerget megint az őrületbe? kérdésre gyorsan megkaptuk a választ is. 

Csősz Bogival együtt ugyanis elvállaltak egy cameo szerepet a 200 első randiban, amely a VIASAT3 saját gyártású sorozata. 

„…egy ideje már kacérkodom a gondolattal, hogy csatlakoznék egy sorozathoz. Ez a forgatás megerősített ebben! Szóval remélem hamarosan beszámolhatok majd ilyen jellegű hírekről is!” – írta Babett a közzétett képekhez, és a hozzászólások alapján sokan örülnének, ha valóban többet láthatnák a színésznőt a tévében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top