TV-sztárok

Éljen, már forgatják a Feleségek luxuskivitelben 2. évadát!

Az első évad sikere után várható volt, hogy a Feleségek Luxuskivitelben folytatódik majd. Már elkezdték a forgatásokat, hamarosan bejelentik, mikor tűzik műsorra a második szériát.

Bár a Feleségek luxuskivitelben első évada véget ért egy ideje, a benne szereplőket egy percre sem tudtuk szem elől veszteni, mindannyian hatalmas rajongótáborra tettek szert. Pár hete kiderült, hogy a Feleségek luxuskivitelben folytatódik, méghozzá ugyanazokkal, akiket az első szériában megszokhattunk. A forgatások már elkezdődtek, Csősz Bogi segítségével pedig betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé. 

„A mai csapatom. A forgatások elkezdődtek” – írja Bogi a közösségi oldalán, a hashtagekből pedig egyértelműen kiderül, hogy a műsorról van szó. A kommentelők már nagyon várják a második évadot, sokan megszerették a lányokat. A Feleségek luxuskivitelben egyébként sok vloggert megihletett, többek között Dancsó Pétert, akinek a videói már-már kötelezőek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top