Sztárok

Köllő Babett Péterrel kavart – Aranyásók luxuskivitelben TOP5

Hatalmas sikere volt a Feleségek luxuskivitelben című műsornak – nem csoda, hogy a videós megosztón több paródia is született. Többek között Dancsó Péteré, aki mindent vitt az Aranyásók luxuskivitelben videóval.

Asszonyok talpig gyémántban, fergeteges parti, hatalmas házak – olyan nők életét mutatta be a Feleségek luxuskivitelben, akik nem mindennapi körülmények között „tengetik” életüket. Bár sokan irigyek rájuk, a műsort nagyon sokan szerették. Olyan volt ez, mint a Győzike-show: senki nem nézte, mégis mindenki tudta, mi történt tegnap. Nos, a formátum eléggé figyelemfelkeltő, nem csoda, hogy a paródia videókat készítő youtube-erek is felfigyeltek rá. Köztük Dancsó Péter, akinek még Köllő Babett is üzent

Az első rész mindent vitt, még a lányoknak is tetszett. Köllő Babett 2-3 ezer eurós kutyája mellett azért volt még más is, amin a vlogger élcelődött. Kiemelünk néhányat:

Kardashian iskolában kiképzett nőknek nevezte a sorozat szereplőit.
Előre borítékolta, hogy lesz itt balhé, nem is kevés: „nincs is annál szórakoztatóbb, mint operabálra kiöltözött nőket nézni, amint aperol spritzcel a kezükben kaparják ki egymás szemét”.

A videónak hatalmas sikere volt, így nem volt kérdés, hogy lesz egy második rész is, amiben Péter már sokkal keményebb kritikát fogalmazott meg.

Az események sokat haladtak előre, így borítékolható volt, hogy Dancsó nem áll le. „A luxusfeleséges videóim lettek a legnézettebbek az idei videóim közül, így kénytelen vagyok tovább nézni ezt a sorozatot…” – indította a harmadik részt a vlogger.

A következőből kiderült, hogy Péter ezzel fekszik és kel. „Ez a sorozat minden időmet felemészti, már lassan családtagként kezelem a szereplőket” – mondta a negyedik rész elején Dancsó. 

Az első évadnak sajnos vége lett, de nincs idő szomorkodni, a befejező paródia hamar felkerült a legnagyobb videómegosztóra. Nos, ha folytatódik a széria, nagyon kérjük Dancsó Petit, hogy ne hagyjon fel jó szokásával, és továbbra is dobja fel a napunkat fergeteges videóival. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top