Sztárok

Köllő Babett: „A családom megszokta, hogy elmebeteg vagyok”

Köllő Babett hatalmas kihívás elé néz: a Csak show és más semmiben hétről hétre egy új arcát kell megmutatnia, bár ezzel szerinte nem lesz probléma. Azt is elárulta, hogy áll a családja a sok vállaláshoz.

Köllő Babettet a Feleségek luxuskivitelben c. műsorban ismerhettük meg, de azóta is rengeteg produkcióban láthattuk. Most azonban nagy dobásra készül: szeretné megmutatni, hogy extrém produkciókra is képes, méghozzá a Csak show és más semmi színpadán. A színházzal és a tévézéssel együtt nagyon sok elfoglaltsága van, most elmesélte, hogy fogadja ezt a családja. 

Köllő Babett elárulta, hogy a sok szereplés miatt a színház háttérbe szorul, őszre nem is vállalt új szerepet. 

A próbaidőszakot végig tudtam volna csinálni, de az előadások problémásak lettek volna

– vallotta be a luxusfeleség, majd áttért a famíliára. „Nagyon úgy tűnik, hogy a családom megszokta, elmebeteg vagyok, és mindent bevállalok. A férjem gyakorlatilag így könyvelt el, a gyerek is ebbe született bele, úgyhogy nekik az lenne a furcsa, ha én egy normális anyuka lennék, aki reggel 8-tól délután 4-ig dolgozik” – mesélte az NLCafe.hu-nak Babett, és azt is elárulta, hogy Szandit gondolja a legnagyobb riválisának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top