Sztárok

Köllő Babett dögös fotókkal köszönti kedvenc hónapját

A Feleségek luxuskivitelben szereplője arra vár, hogy kedvenc hónapja meglepje őt. Úgy igazán.

Úgy tűnik, Köllő Babettnek, a Feleségek luxuskivitelben című reality szereplőjének se a koronavírus, se a karantén nem szegheti kedvét, ha kedvenc hónapjáról van szó. A minap két dögös képpel köszöntötte az új hónapot, amit az Instagram-oldalán osztott meg követőivel:

Babett a képekhez mellékelt szövegben elárulta azt is, miért rajong a májusért. „A kedvenc hónapom gyerekkorom óta. Akkor még a suli végét és a nyári szünet közeledtét jelentette. Később rájöttem, hogy mennyi mindent szeretek még benne: az illatokat, a meleget, a természet újraéledését, a bizsergést, a nagy sétákat a várost este.”

A luxusfeleség hozzátette, minden évben úgy érzi, hogy májusban minden megtörténhet. „Valahogy minden olyan romantikus szokott lenni ilyenkor, és minden évben azt érzem, hogy komoly változást hoz az életembe. Hát kedves május, van 30 napod. Lepj meg! De úgy igazán!” – írta.

Olvass még többet Köllő Babettről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top