Sztárok

Sztárban sztár: miniruhában és combcsizmában rázta Curtis

Már a Sztárban sztár első adásában nővé kellett válnia a rappernek.

Mint arról beszámoltunk, vasárnap este elstartolt a megújult zsűrivel felálló Sztárban sztár 7.  évadának 1. része, amelyben Fésűs Nelly esett ki. A műsor egyik versenyzője, Curtis még a Sztárban sztár indulása előtt bevallotta, szeretné megmutatni, hogy a lehető legjobb átalakulásokkal tud majd színpadra állni. Nem kellett sokat várnia, már az első adásban nővé kellett átalakulnia: Csepregi Évaként lépett színpadra.

Curtis

“Dögös nőt” varázsoltak Curtisből a Sztárban sztár című műsorban – Fotó: TV2 / Sajtószoba

Az elvált rapper szőke parókát, miniruhát és combcsizmát kapott, hogy még nagyobb átéléssel alakíthassa a Neoton Família énekesnőjét. Produkciójától a zsűritagok majdnem kiestek a pultból:

Curtis ráadásul egy beöltözős szelfit is küldött exnejének a TV2 stúdiójából, amely láttán Krisztike – mondhatni – röhögőgörcsöt kapott:

Vajon Curtis női beöltözése is olyan emlékezetes lesz, mint anno Pápai Jocié volt?! A zsűri és a nézők mindenesetre továbbjuttatták a rappert.

Olvass még a Sztárban sztár új évadáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top