nlc.hu
Sztárok

Szakmát váltott Koós Réka

Szakmát váltott Koós Réka, ebből él most a sikeres színésznő

Koós Réka beállt a szakmát váltó hírességek közé.

A koronavírus miatt sokan megélhetési gondokkal küzdenek: főleg a szórakoztatóipart és a vendéglátást viselte meg az elmúlt lassan egy év. Mivel a színházak bezártak, koncerteket nem lehet tartani, sokan – a megélhetés érdekében – szakmát váltottak, és egy teljesen más dologban próbálják ki magukat. Koós Réka a minap osztotta meg a közösségi oldalán, hogy ingatlanügynöknek állt.

Üdvözöljük kedves Érdeklődő! Az elmúlt huszonöt évben értékesítőként, előadóművészként, tanárként arra törekedtünk – és...

Közzétette: Perczel & Koós Ingatlaniroda – 2020. december 4., péntek

„Nem a helyzet hozta konkrétan, mert ezt én már 2000-ben elvégeztem. Akkor is volt egy ilyen helyzet, előtte Németországban éltem, hazajöttem, nem volt melóm, és hát valamit kellett csinálni. Aztán lett melóm, és én ezt hagytam is. Nagyon rövid ideig dolgoztam ingatlanosként, körülbelül másfél hónapig. És hát nem kell magyarázni, hogy most mi a helyzet a szakmánkban. És megint így döntöttem – mondta a Reggeliben Koós Réka.

Itt meghallgathatod az interjút:

Ezek a hírességek szakmát váltottak a vírus miatt: 

koós réka

Koós Réka (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top