nlc.hu
Sztárok

Xantus Barbara maszkot árul egy plázában

Xantus Barbara maszkot árul egy plázában, és egyáltalán nem szégyelli

A járvány miatt nincs semmi bevétele, ezért Xantus Barbara maszkot árul egy plázában, de büszkén vállalja új szerepét.
Xantus Barbara

Xantus Barbara maszkot árul egy plázában – írta meg a Ripost, miután véletlenül találkoztak a pult mögött dolgozó színésznővel.

„A színház bezárt és van két gyerekem. Nem bírnék otthon ülni! Muszáj pénzt keresnem, mert most nincs semmi bevételem. Nem adtam fel a hivatásom, de ez egy váratlan, különlegesen nehéz helyzet és egy ilyen alkalmi munka segít túlélni, lelkileg és anyagilag is”

– mondta őszintén Xantus Barbara.

A színésznő nem szégyelli, hogy három diplomával beállt bolti eladónak, inkább csak szomorúnak találja a helyzetet. Azt mondta: „tudom, hogy nem csak az én életem változott meg, az egész világ küzd a járvánnyal.”

A maszk miatt a színésznő elbújhatna ugyan, de egyáltalán nem bánja, ha a vásárlók felismerik, büszkén vállalja új szerepét. Általában a hangjáról sokan megismerik, és szeretnék megpuszilgatni, de a vírus miatt ez most nem lehetséges.

Xantus Barbara a nehézségek ellenére pozitívan áll a dolgokhoz, és azt tanácsolja, senki ne adja fel, hiszen biztos benne, hogy túl leszünk ezen az egészen.

Sztárok, akiknek nem büdös a munka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top