nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett reagált a kommentekre

Köllő Babett reagált a kommentekre: „Semmiféle operáció nem történt”

Köllő Babett szereti az extrém összeállításokat és sminkeket, de ez csak a show része.

Köllő Babettet többször megtalálták már a kommentelők a Sztárban sztár leszek!-ben viselt ruhája miatt, ám mint mondja, ő egyébként nem így öltözik, de a show miatt bármit felvesz és büszkén viseli ezeket a szetteket.

„Nekem is megvan a színpadi énem, kiskoromtól szerettem szerepelni, viszont ezt nagyon jól el tudom különíteni attól, akit otthon a kislányom lát. Egy ilyen ruhát, mint a mai, csakis a show kedvéért veszem fel és erre az időre élvezem, hogy egy különleges darabot kapok. A divattervezők pedig élvezik, hogy kiélhetik magukat, mert ilyenkor van lehetőségük valami nem hétköznapit alkotni” – mondta az nlc-nek korábban. Babettet ezúttal nem a ruhája, hanem az erős smink miatt érte támadás.

„Életemben ennyi sületlenséget még nem hallottam,mint amit ez az új smink kiváltott! Komolyan!!!!! Van fantáziája az embereknek és nagyon unatkozhatnak is páran! Állítólag teljesen »szétoperáltattam” a fejem és színes kontaktlencsét is viseltem…stb! Nos,ez mind butaság! Ezen a héten,a következő sminknél látni lehet majd, hogy semmiféle operáció nem történt. (Vagy visszaoperáltattam magam hirtelen.) Kontaktlencsém sincs, pusztán a zöld szememet jobban kiemelte ez az új smink. Én szerettem, és az sem baj, ha valakinek nem tetszett, csak az a sok sületlenség… Az ne lenne” – reagált a kommentekre a Sztárban sztár leszek! mestere a közösségi oldalán.

köllő babett

Köllő Babett (Fotó: TV2)

Érdekel a Sztárban sztár leszek? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top