nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi védelmére kelt Tóth Gabi

Tóth Andi védelmére kelt Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek!-ben

Tóth Andi Néztek című dalát adta elő Krizsán Lili, akit még Tóth Gabi is megdicsért.

Tegnap végre élőben is megmutathatták a tehetségüket a Sztárban sztár leszek! énekesei: a műsor Vincze Liza kiesésével zárult, így Majka elveszítette egyetlen énekesnőjét. A másik érdekesség az volt, amikor Tóth Andi védelmére kelt Tóth Gabi, méghozzá azért, mert Majka butuskának nevezte a DWTS sztárjának 10 millió megtekintést érő dalát.

„Az eredeti előadó védelmében szólalnék fel. Ez egy 21-22 éves lány fontos üzenete. Mi azért ne felejtsük el, hogy milyenek voltunk 21-22 évesen” – mondta Gabi, aki egyébként meg volt elégedve Krizsán Lili produkciójával, Majkával és Pápai Jocival ellentétben.

„Az Andi egy iszonyat nagy hangú énekesnő, de közben ebben egy nagyon komoly idézőjeles irónia van” – tette hozzá. Tóth Andi és Tóth Gabi kapcsolata nem túl felhőtlen, korábban egy titkos csoportban elejtett mondat miatt alakult ki közöttük vita, ami hetekig lázban tartotta a bulvársajtót és a rajongókat.

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Még több Sztárban sztár leszek!: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top