nlc.hu
Sztárok

Csiki András újra apa lesz

Rátalált a szerelem és újra apa lesz Csiki András, a Sztárban sztár leszek! versenyzője

Csiki András nem jutott tovább az élő show-ba, a magánélete azonban sínre került.

Csiki András hamar belopta magát a Sztárban sztár leszek! nézőinek szívébe. Elragadó produkciója és megható története megríkatta az embereket: a versenyző elárulta, a gyermekének édesanyja négy évvel ezelőtt daganatos betegségben elhunyt és egyedül maradt a kisfiával. Tóth Gabi nem tudta abbahagyni a sírást, azt mondta, elképzelni sem szeretné, hogy milyen nehéz lehet, ha valaki elveszíti a társát, a gyermek pedig a szülőjét. Csiki András megerősödve állt kamerák elé, de nem jutott az élő show-ba. A magánéletében viszont boldog, hiszen rátalált a szerelem és nemrég kiderült, hogy újra apuka lesz.

„Amikor boldogak vagyunk, énekelünk, amikor szomorúak vagyunk, énekelünk. (…) Izgatott vagyok, mert december végén érkezik a kislányom, Nóri és van egy csodálatos kisfiam, aki hamarosan ötéves lesz. És van egy gyönyörű párom. (…) A fiammal most nehezebb a kommunikáció, hiszen egy autizmussal élő fiú és mást nevelést igényel. Puszilgatja a pocakot és bízom benne, hogy nagyon fogja szeretni a kishúgát” – mondta a Mokkában András.

csiki andrás

Csiki András újra apa lesz (Fotó: TV2)

Még több Sztárban sztár leszek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top