nlc.hu
Életmód

Sztárcsaládban nőtt fel Majka versenyzője, Vincze Liza

Sztárcsaládban nőtt fel Majka versenyzője, Vincze Liza

A Sztárban sztár leszek! 17 éves versenyzője, Vincze Liza családja tele van ismert emberekkel.
Vincze Liza

Vincze Liza, a Sztárban sztár leszek! 17 éves versenyzője Majka csapatát erősíti a TV2 műsorában. A fiatal lány nem akármilyen családból származik: a Fresh korábbi énekesnőjének, Csősz Ágnesnek és Vincze Gábor válogatott labdarúgónak a gyermeke – írja a Bors.

Ráadásul Liza keresztapja, a szintén exfocista Vincze Ottó, akinek párja, Görbicz Anita kézilabdázó. Sőt, Liza édesapjának jelenlegi párja, Bódi Bernadett is válogatott kézis volt.

A keresztapa, Vincze Ottó azt mondta: az egész család nagyon büszke Lizára. A volt válogatott focista elárulta, hogy Köllő Babetten kívül minden mestert személyesen ismer, annak pedig ózdiként külön örül, hogy keresztlánya Majkához került a műsorban.

Liza elmesélte, hogy a sport mindig is fontos szerepet játszott az életében, de már kiskora óta nagyon vonzza a zene és a szereplés, ezért nem lett sportoló.

Hiszek magamban, hogy meg tudom csinálni, bár nagyon sok negatív véleményt kapok a szülői ág miatt. Nem érzem hitelesnek, hogy engem ezért bántsanak, rosszul esik. Épp ezért még inkább bizonyítani szeretnék, hogy nem apukám, anyukám, vagy a kapcsolatok miatt tartok ott, ahova eddig eljutottam, hanem a teljesítményemnek, a kitartásomnak köszönhetően

– mondta Vincze Liza.

(Kiemelt kép: Instagram/Vincze Liza)

Izgalmak a Sztárban sztár leszek adásaiban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top