nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár leszek: íme a Mesterek csapatai

Összeállt a Sztárban Sztár leszek! 4 csapata, őket választották a Mesterek

Döntöttek a Mesterek, velük akarnak dolgozni.

A Sztárban Sztár leszek! Mesterei hosszú mérlegelés után döntöttek arról, kikkel mennének tovább a műsorban. Könnyekben törtek ki a beválogatott versenyzők.

Mesterek

Megvan a Mesterek végső csapata – Fotó: Sajtószoba

Végre összeállt a csapatom, és mi nem vagyunk sokan, de iszonyatosan erősek vagyunk. Nem kell ahhoz sok ember, hogy mi nyerni tudjunk. Én pontosan látom a csapatomban, hogy vannak olyan tehetségek, akik képesek megnyerni ezt a versenyt” – kommentálta csapatösszeállítását Köllő Babett. A színésznő a következőkkel buzdította 10 versenyzőjét: “Csak tehetséges emberek kellenek, és ti mind azok vagytok!“.

Innentől kezdve csak az fontos nekem, hogy a szereplőim minél jobban érezzék magukat, (…) és minél sikeresebbek legyenek, és ezáltal közelebb kerüljünk a végéhez. (…) Két éve is nyertem, most is nyerni fogok” – jegyezte meg Pápai Joci a 10 fős csapata bemutatásakor.

Tóth Gabi úgy érzi, jó döntéseket hozott. A 13 versenyzőből álló csapatát a következőképpen jellemezte: “Hihetetlen színes brigád, akár a döntőig is eljuthatok velük“.

Majka szerint a “csapata bika”. “Közületek nagyon sokan alkalmasak arra, hogy győztesen álljanak itt, ezen a színpadon” – mondta a 14 versenyzőjének. “Bármikor el tudnék vinni az élő show-ba hatot vagy hetet. Ezzel egyik csapat sem büszkélkedhet” – hangsúlyozta a kamerák előtt.

Olvass még a Sztárban Sztár leszek!-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top