nlc.hu
Sztárok

A Sztárban Sztár leszek! egyik nagy esélyese

Tombolt a Sztárban Sztár leszek! stúdiója Kiss Attila Andor produkciója után, a Mesterek szerint elképesztő világklasszis a versenyző

Nagyot énekelt a versenyző, a Mestereknek leesett az álla.

Állva tapsoltak a Mesterek, a stúdió pedig tombolt Kiss Attila Andor produkciója után a Sztárban Sztár leszek! szombati válogatóján.

Kiss Attila Andor

Kiss Attila Andort máris imádják a Mesterek – Fotó: Sajtószoba

A versenyző a Nessun dorma kezdetű áriát adta elő Giacomo Puccini Turandot című operájából:

Kiss Attila Andor produkciója lenyűgözte a Mestereket:

“A színpadon mindent szeretnék belerakni. A szívemet, a lelkemet, hogy megdobogtassam a zsűritagok szívét” – árulta el az éneklése előtt a versenyző.

Nagyon komoly. Amikor bejöttél, nem gondoltuk, hogy ez fog kijönni belőled. Az év legnagyobb meglepetése vagy. Ahogy énekelsz… nem tudom, mit csinálok… odamegyek és megcsókollak. Zseniális vagy, Köszönöm, hogy hallhattalak” – mondta neki Köllő Babett. Mire Andor csak ennyit válaszolt: “Oké” – örömmel fogadta, ahogy Köllő Babett megölelte.

Elképesztő világklasszis” – értékelte Tóth Gabi. Majka szerint pedig nagyon erős hangja, orgánuma van Andornak. “Csodálatos csávó vagy” – tette hozzá a rapper.

Olvass még a Sztárban Sztár leszek!-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top