nlc.hu
Sztárok

Venczli Zóra innen lehet ismerős

Ismerős a Sztárban sztár leszek! versenyzője, Venczli Zóra? Mutatjuk, honnan!

Nem, itt még nem lövöm le a poént – Venczli Zóra egy magyar sorozatból lehet ismerős.

A Sztárban sztár leszek! élő show-s mezőnye tegnap összeállt, Tóth Gabi és Pápai Joci is kiválasztották azokat a versenyzőket, akikkel számolnak a továbbiakban. Venczli Zóra először Gabi csapatában tűnt fel, de ő végül felállította a továbbjutást jelentő székről, ám Pápai Joci megmentette végül. Olyannyira, hogy az élő adásig vitte. A közösségi oldalon megjelentek a találgatások, hogy honnan lehet ismerős Zóra, ám sokan nem tudtak rájönni. Tudjuk, Google a barátunk, mégis, hogy neked ne kelljen rákeresni, eláruljuk, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár, vagyis a Bödörék című, rövid ideig futó sorozatban alakította Stohl András „lányát”.

A Bödör család kamaszlányát, Rozit alakító Venczli Zóra korábban a Tényeknek mesélt a karakteréről és a tapasztalatokról. „Ez az első sorozat, amiben játszom, nem is nagyon van kamerák előtt tapasztalatom. Mindenkivel szerettem együtt dolgozni és mindenkitől sokat tanultam. Stohl András, ahogy működik, mindent tud, profin dolgozik, mindenkinek tudta a szövegét. Emellett nagyon alázatos, keményen dolgozó színész” – emlékezett vissza korábban Zóra, aki végül Pápai Joci csapatában kapott helyet. 

Tegnap pedig Katy Perryként lépet színpadra:

venczli zóra

Venczli Zóra Katy Perryként (Fotó: TV2)

Még több Sztárban sztár leszek!: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top