nlc.hu
Sztárok

Hat rész után búcsúzik a Bödörék

6 rész után búcsúzik a Bödörék, ami negatív csúcsot döntött

A Bödörék első részét 1 millió 223 ezren nézték, a másodikat már csak 485 ezren.

Minden idők legsikeresebb első részét mondhatja magának az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozat, amit a pandémia kezdetén láthattak a tévénézők. A járványra való tekintettel elcsúsztatták a folytatást, majd öt héttel ezelőtt a második rész is képernyőre került. Az óriási nézettségű első rész után a második epizódot sokkolóan kevesen nézték. Míg az elsőt 1 millió 223 ezren követték, addig a második adást már csak 485 ezren, ami hatalmas nézőveszteségnek számít – írja a Puliwood.

A honlap ecseteli továbbá, hogy most szombaton már nem is kerül adásba a Bödörék, a helyét a Dancing with the Stars veszi át, ami 20:00 órakor startol, és nagyjából három és fél órás lesz. A műsor pedig gyaníthatóan jobb nézettséget hoz majd, mint a Bödörék, mely a „félévadzáró” epizóddal negatív rekordot állított be, csupán 387 ezren figyelték az adást, azaz 800 ezer nézővel kevesebb embert érdekelt, mint a májusi premier – írja a honlap.

bödörék tv2 sorozat

Bödörék (Fotó: TV2)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top