Sztárok

A magyar nők odáig vannak a romantikus Krausz Gáborért – mutatjuk, miért is keresik ennyien

Jöjjenek a legnépszerűbb keresések, és a válaszok Krausz Gáborral kapcsolatban.

Krausz Gábor még nem szerepelt nálunk a Sztárlexikonban, szóval ideje pótolni a hiányosságot. Annál is inkább, mert nagyon úgy fest, hogy gyakran ütik be az emberek a keresőbe a Séfe Séfe arcának nevét, és az is meglepő, hogy milyen kifejezésekkel párosítják.

Amire a legtöbben keresnek: Krausz Gábor séf hány éves

Milyen kis kíváncsiak a rajongók! Krausz Gábor korát valóban nem olyan egyszerű megtalálni a neten, de amikor 2018 januárjában ő és Wolf András voltak a vendégek a Pénzt vagy éveket! című műsorban, kiderült, hogy Krausz Gábor 35 éves – az azóta eltelt időt mindenki számolja rá erre maga.

Amire a legtöbben keresnek: Krausz Gábor étterem/hol dolgozik

Krausz Gábor korábban a ZONA nevű étteremben és a Bestiában is dolgozott, az elmúlt években azonban leginkább a bulinegyedben található BRKLYN-nal forrt össze a neve. A hely 2015-ben indult, majd 2017-ben újranyitott, akkor a séf Krausz. „Különböző nagyvárosok által inspirált konyha, street food jellegű ételek bár- és éttermi színvonalon” – jellemezte akkor a séf munkahelyét. Az étlapot egyébként idén októberben, a bár születésnapján megújították.

Fotó: Gazdag Éva / TV2 sajtó

Amire a legtöbben keresnek: Krausz Gábor rakott krumpli

Krausz isteni rakott krumplijának receptjét nem tudjuk megosztani, de maga a sztorija romantikus filmbe illik. Úgy esett, hogy a Sztárban sztár leszek! forgatása közben Krausz neje, Tóth Gabi megkívánta a rakott krumplit, és ezt el is mondta a zsűriben ülő társainak – nem sokkal később pedig megjelent a színpadon Krausz egy nagy tányér rakott krumplival. „Olyan jó pasim van. Ő az én Séfek Séfém – mondta meglepetten és boldogan az énekesnő.

 

Teljesen megértjük Tóth Gabit, hogy odáig van az uráért. Ki ne élvezné, ha a zseniálisan főző pasija beugrana az irodájába a kedvenc ételével? Romantika, Krausz a neved.

Rakott krumpli

Azért még ejtsünk néhány szót erről a csodálatos magyar egytálételről, a rakott krumpliról. Első hazai említésére Czifray István Magyar nemzeti szakácskönyvének 1840-es kiadásában került sor, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy csak akkoriban kezdték készíteni. Az alap rakott krumpliba burgonya, kolbász, tojás és tejföl kerül. Balkáni kistesója a muszaka, vagyis a rakott padlizsán. 

Amire a legtöbben keresnek: Krausz Gábor és Tóth Gabi

Természetesen Krausz Gábor sem kerülheti el a magánéletével kapcsolatos kereséseket, és a legtöbben arra kíváncsiak, hogyan is jött össze az ország egyik legsikeresebb énekesnője az ország egyik legvagányabb séfjével. Bár mi már korábban kiszúrtuk Tóth Gabi és Krausz Gábor apró szerelmi megnyilvánulásait, a pár 2018. márciusi, Instagramra feltöltött közös fotójából lehetett először egyértelműen sejteni, hogy itt bizony tombolnak az érzelmek. Rendezvényen először egy hónappal később jelentek meg közösen, ez volt a Playboy Man Of The Year díjátadó, ahol már kéz a kézben, szerelmesen sétáltak a fotósok előtt, Tóth Gabi pedig elmondta, hogy Gábor mellett megnyugodott, és végre boldog. Ez után egyre több közös fotó árulkodott arról, hogy mélyül a szerelmük, májusban pedig már láthatták a követők a #szeretlek üzenetet is, és a legcukibb videót is ők töltötték fel abban a hónapban.

Hamarosan jött az első közös nyaralás, majd augusztusban egy megható vallomás Gabitól: „Ma van fél éve, hogy szeretlek. Fél éve újra élek, és léleKzem”. Tavaly ősszel aztán Tóth Gabi édesanyja mesélt a fiatalok kapcsolatáról a Best magazinnak – mint a lapból kiderült, az anyuka biztatta lányát, hogy menjen és találkozzon a séffel, aki a Facebookon írt rá először.

„Azt mondtam, nincs nekem ehhez idegzetem, meg egyébként sem tudom, mit akarhatna tőlem egy ilyen jó csávó, aki minden lányt megkaphat. Anyu unszolt, hogy írjak vissza neki, mert nincs vesztenivalóm, meg azt is mondogatta, nézzem már meg, milyen helyes pasi…” – egészítette ki édesanyja szavait Gabi, aki természetesen később nagyon hálás volt a mama tanácsáért, hiszen hatalmas szerelem és idén tavasszal eljegyzés lett az ismerkedésből. Alig pár nappal a jegyesség bejelentése után pedig Gabi egy újabb Instagram-posztban már élete legnagyobb öröméről számolt be: mint kiderült, kisbabát hord a szíve alatt.

„Nem is tudom, hol kezdjem… Talán ott, hogy mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Pár nappal azután, hogy Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett. Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták.”

Tóth Gabi és Krausz Gábor az About You áruház megnyitóján (Fotó: Schumy Csaba / dfp.hu)

Ma már azt is tudjuk, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor azt szerették volna, ha a pici úgy születik meg, hogy ők hivatalosan is férj és feleség, így még idén ősszel, a legnagyobb titokban s a legnagyobb boldogságban összeházasodtak. Mint a Story magazinnak adott interjújukból kiderült, az esküvői menüt a családtagok készítették – igazi magyaros fogások voltak –, az esküvői fotókat pedig Gabi nővére, Tóth Vera csinálta.

Amire a legtöbben keresnek: Krausz Gábor Instagram

Bizony, ő is jelen van az Instán, gabor.krausz néven, jelenleg 45 ezer követővel. Az utóbbi hetekben természetesen a Séfek Séféhez kapcsolódó, valamint a babavárás boldog pillanatairól szóló posztok voltak többségben nála, de mindig érdemes követni – ezt demonstrálandó meg is mutatjuk a saját kedvenc bejegyzéseinket tőle. Zsepiket elő!

1. Amikor szerelmet vall Tóth Gabinak

„Az utazás nem abban a pillanatban kezdődik, amikor útnak indulunk, és nem akkor fejeződik be, amikor célba érünk. A valóságban sokkal korábban kezdődik, és gyakorlatilag sosem ér véget, mert emlékezetünk szalagja tovább forog bennünk. Köszönöm neked, gyönyörű feleségem, hogy veled utazhatok.”

2. Amikor nagyon hiányzik neki Gabi

„Életem szerelme. Mindig itt volt a forgatásokon.”

3. Amikor ugratja a szerelmét:

„Drága Művésznő! Két kérdésem lenne. Ön nézi-e a Séfek Séfét? Illetve az is érdekelné a kedves rajongókat, hogy Ön egy nap hány gesztenyepürét tud elfogyasztani?”

4. Amikor a legcsodásabb bókokkal halmozza el a várandós nejét:

„I’m in love with the shape of you”

Amire a legtöbben keresnek: Krausz Gábor színész

Bizony-bizony, a színházak világában is van egy Krausz Gábor, aki elvarázsolja a közönséget, ám ő nem a rakott krumplijával, hanem a színészi tehetségével arat sikereket (bár lehet, hogy főzni is kiválóan tud). A színművész Krausz Gábort 2019-ben a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházban, valamint a Spinozában láthatják a nézők, utóbbiban a Fülke című darab egyik főszereplője. Ismerősen cseng a cím? Nem véletlen, hiszen ez annak a thrillernek a színpadi változata, ami hatalmas sikert aratott 2003-ban a mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top