nlc.hu
Sztárok

A Séfek Séfe versenyzője Krausz Gáborról

„Krausz Gábor rájött, hogy van olyan nő, aki jobban néz ki, mint Tóth Gabi” – mondta a Séfek Séfe versenyzője

Nagyon fontos az önbizalom.

Hétfőn elstartolt a Séfek Séfe újabb évada, ahol jelenleg még a válogatók zajlanak. Volt már mindenféle versenyző: gyúrós, nyomulós, vidám nyugdíjas, de olyan is, aki a volt párjának akart bizonyítani. A szerda esti adásban Laura is megjelent, aki biztos volt benne, hogy külsőre nagyon bejött Krausz Gábornak.

Laura és Krausz Gábor

Fotó: TV2

Laura elmondta, hogy őt mindig lenézik, amiért faluban él, nem tartják modernnek: hogy rácáfoljon a rossz nyelvekre, a lazacot választotta alapanyagnak, de nem sült el túl jól. Később aztán megosztotta a séfekkel, hogy ők azt eszik otthon, amit termesztenek, Krausz pedig azt kérte, hogy ha legközelebb jelentkezik, akkor inkább egy ilyen étellel készüljön.

„Krausz Gábor volt számomra a legkevésbé szimpatikus. bementem, üveges szemmel, érzelemmentes arccal nézett, és megint rájött, hogy van még egy olyan nő, aki sokkal jobban néz ki, mint Tóth Gabi” – mondta a fiatal lány, aki végül nem jutott tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top