nlc.hu
TV-sztárok

Szerelmet vallott Vomberg Fricinek a versenyző

Séfek Séfe: „Fricire különösen vágyom” – szerelmet vallott Vomberg Frigyesnek egy nyugdíjas versenyző

Nem volt szégyellős a nyugdíjas hölgy.

Hétfőn este elkezdődött a Séfek Séfe legújabb évada: voltak vicces, kellemetlen, meglepően jó pillanatok és a szokásos udvarlás sem maradt el. A női szíveket ugyanis meghódították a séfek, számos hölgy azért jelentkezett a versenybe, hogy találkozhassanak a zsűrivel. Krausz Gáborra rámászott egy jelentkező, egy másik pedig Vomberg Frigyesnek vallott szerelmet.

Vomberg Frigyes Séfek Séfe

Fotó: TV2

A Mozgó Protkó Vidám Csapat nyugdíjasklub két tagja is főzött: korábban elmondták, a klubnak az a lényege, hogy mindig mindenki vidám és olyan dolgokat csinálnak, ami nem jellemző a korabeliekre. Ezért jelentkeztek a Séfek Séfébe is, ahol ugyan nem jutottak tovább, de szereztek pár vidám percet a zsűriknek. 

„A Fricire különösen vágyom – mondta a hölgy, miután meginvitálta a séfeket a klubba. – Beléd szerettem, mondhatom ezt? Odamehetek hozzád? Mindenki azt mondta, szigorú vagy, de mondtam, hogy a lelked olyan szép.”

Ezután megjegyezte, hogy Krausz Gábornak ágyba csalogató szeme van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top