nlc.hu
TV-sztárok

Séfek Séfe: Rányomult Krausz Gáborra az egyik versenyző

Séfek Séfe: „Félelem van rajtam” – rámászott Krausz Gáborra az egyik versenyző

Eléggé furcsa szituáció volt.

Hétfő este elstartolt a Séfek Séfe legújabb évada: ezúttal is vannak furcsa alakok, de vidám és kellemetlen pillanatok is akadnak. Az egyik ilyen Ibolya előadása volt – mert hogy inkább nevezhetjük így, mint főzésnek –, amely alatt a nő elkezdett udvarolni Krausz Gábornak. A zsűritag eléggé kellemetlenül érezte magát, így megkérte a versenyzőt, hogy menjen vissza arra a pontra, ahol a forgatás miatt állnia kell.

krausz gábor és ibolya

Fotó: TV2

„Abban a fényben szebb vagy” – mondta Krausz Gábor, de Vomberg Frigyes és Wolf András nem hagyták annyiban, megkérték Ibolyát, hogy fáradjon vissza Krauszhoz, hogy megnézzék, az a fény hogy áll neki.

A nő ezek után eléggé közel ment a zsűritaghoz, aki ezt nem vette jó néven. „Most mi történik? Ezzel nem segítesz a helyzeteden” – mondta Tóth Gabi férje. Ibolya egyébként két kést kapott, így továbbjutott a következő fordulóban. Vomberg és Wolf hozzátették, remélik, hogy Krausz csapatába kerül majd a hölgy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top