nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Így sétált be a Séfek Séfe stúdiójába Tóth Gabi

Az énekesnő a kislánya miatt érkezett a műsorba.

Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának vége, ezt maga a pár jelentette be a közösségi oldalain. Az énekesnő azóta összejött a vele együtt turnézó Fricska táncosával, Papp Máté Bencével. Bár az énekesnő és séf kedvese már nincsenek együtt, a hétfő esti Séfek Séfe adásában mégis együtt tűntek fel. Ennek oka, hogy a válásuk bejelentése előtt forgott le a műsor ötödik évada, melynek egyik részében az akkor még Gábor párja, Gabi is feltűnt egy feladat kapcsán. A versenyzőknek a sztárséf kislánya, Hannaróza 4. születésnapjára kellett tortát sütniük.

Mint a műsorban kiderült, korábban Krausz Gábor volt a tortafelelős a családban. Érdekes, hogy a pár azóta teljesen más utakon jár: Tóth Gabinak sok fellépése van a Fricska Táncegyüttessel, Gábor pedig a Dancing with the Stars októberben induló új évadában tűnik fel, emellett hamarosan külföldön fog dolgozni. A táncos szerepléséről egyébként az nlc-nek is nyilatkozott, kattints ide a cikkért!

Tóth Gabi

Tóth Gabi a Séfek Séfe adásában (Fotó: TV2)

A séfet megviselte a szakítás, állítólag az sem esik jól neki, hogy míg ő gyászolja a kapcsolatukat, addig az énekesnő koncertről koncertre jár új párjával. Az egykori szerelmesek válásáról sokan megszólaltak már, rengeteg vélemény látott napvilágot. Hodász András például nem állt be azok közé, akik gúnyolódnak Tóth Gabi és Krausz Gábor válásán, inkább hosszan kifejtette, mit gondol a témáról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top