nlc.hu
TV-sztárok

Ausztriában fog dolgozni Krausz Gábor

Külföldön kapott munkát Krausz Gábor: „Ez az új feladat pont a legjobbkor jött az életembe”

Egyből igent mondott a sztárséf a felkérésre.

A Dancing with the Stars-ban való szereplés mellett egy másik új kihívás is megtalálta Krausz Gábort. Tóth Gabi volt férje lesz januártól a Hilaris Hotels elnevezésű, vadonatúj szállodalánc executive séfje, azaz ő fogja kidolgozni a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját – írja a Bors.

Krausz Gábor

Krausz Gábor azonnal igent mondott a felkérésre – Fotó: Sajtószoba

„Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. (…) Előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni. (…) Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót. (…) Ez az új feladat pont a legjobbkor jött az életembe” – árulta el a bulvárlapnak a sztárséf, aki ingázni fog Magyarország és Ausztria között.

„Hetente egy-két napot leszek majd Ausztriában, de természetesen emellett teljes értékű apukája maradok a kislányomnak” – mondta Krausz Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top