nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor akkor és most

Akkor és most: sokat változott Krausz Gábor élete a Séfek séfe első évada óta

Nagyot fordult a világ Krausz Gáborral az elmúlt négy év folyamán. Már harmadik éve zsűrizi az ételeket a Séfek Séfében, megnősült és apuka is lett.

Krausz Gábort a 2017 őszén indult Séfek séfe zsűritagjaként ismerte meg az ország. A konyha rocksztárjaként aposztrofált séf akkor már 12 éve dolgozott szakácsként, Londonban Michelin-csillagos kiválóságoktól tanulta a szakmát, hazatérve pedig több igen neves budapesti étteremben is dolgozott.

Krausz Gábor

Krausz Gábor 2017-ben és 2020-ban (Fotók: TV2 Sajtószoba/Smagpictures)

„Egy adósság miatt csak abban láttam a kiutat, ha külföldön kezdek dolgozni, hiszen ott valamivel több pénzt lehet keresni. A pár hónaposra tervezett kiruccanás végül majdnem 10 évig tartott. Két éve jöttem haza, mert kaptam egy jó ajánlatot, nagyon jól érzem magam itthon, de az sem kizárt, hogy újra elhagyom majd egy kis időre az országot. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha teheti, pár évre menjen ki külföldre, mert teljesen megváltozik a szemlélete, új impulzusok érik, ami nagyon hasznos, nem csak a mi szakmánkban…” – mesélte akkoriban lapunknak Krausz.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2018-ban (Fotó: Smagpictures)

Az azóta eltelt négy évben nagyot fordult a világ a séffel, különösen, ami a magánéletét illeti. Már 2018 elején felröppentek olyan híresztelések, miszerint Krausz Gábor és Tóth Gabi egy párt alkotnak, amit aztán az énekesnő és a séf végül egy márciusi napon hivatalosan is bejelentettek közösségi oldalaikon.

„Én semmi máshoz nem értek, mint a főzéshez. Ha egy nő előtt villogni szeretnék, azt csak a főzési tudományommal tehetem meg. Korábban, ha kétszer főztem valakire, akkor sokat mondok. Most nagyon jólesett, hogy főzhettem Gabinak és magamnak. Csak annyit mondok, ízlett neki” – nyilatkozta a séf akkoriban a Story magazinnak. A pár 2019-ben bejelentette az eljegyzését, két hétre rá pedig azt is, hogy Tóth Gabi első közös gyermekükkel várandós. Az énekesnő várandóssága alatt, teljes titokban házasodtak össze, kislányuk, Hannaróza pedig 2019 decemberében született meg. „Világéletemben egyedül éltem és csak magamért feleltem, de mióta megszületett a lányom, teljesen megváltozott az életem” – fogalmazott az nlc-nek adott interjújában Krausz, aki egy alkalommal az Instagramon egyébként megmutatta azt is, ő milyen volt kisfiúként:

Krausz időközben szinte folyamatosan képernyőn volt és van is. Láthattuk a Séfek séfe második, illetve jelenleg futó harmadik évadában, de más típusú szerepléseket is bevállalt. Tavaly nagy meglepetésre felbukkant a Nicsak, ki vagyok? című műsorban, idén pedig a Totemben versenyzett.  

A szókimondó természetű séfet az elmúlt hetekben megviselték a feleségét ért támadások. „Nem az visel meg, amit mondanak, hanem azt látni, hogy ez bántja őt. Rosszul esik, főleg, amikor valakit teljesen alaptalanul bántanak. Nem lehet ezzel mit tenni, nem akarunk megfelelni senkinek, csakis a hozzánk közel állóknak” – mondta erről kollégánknak.

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top