nlc.hu
Sztárok

Hevesi Kriszta alakjának és fiatalságának titka

Fotóval bizonyítjuk, hogy Hevesi Kriszta 10 évvel ezelőtt is éppúgy nézett ki, mint most

Hevesi Kriszta, az ország egyik legismertebb szexuálpszichológusa, aki férjével, Hevesi Tamással évek óta rendszeres gyakorisággal szerepel a médiában, de magánéletüket mégis féltve őrzik.

Dr. Hevesi Kriszta közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológiatanár, majd sportszakpszichológus és egészségfejlesztő szakpszichológus képzettséget is szerzett. Egyetemi oktató, de évek óta szerepel különböző műsorokban is szakértőként.  

Hevesi Kriszta akkor és most

Hevesi Kriszta 10 évvel ezelőtt (Fotó: Sajtószoba) és napjainkban. (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Féltve őrzött magánélet

19 éves kora óta alkot egy párt férjével, Hevesi Tamás zenésszel, akivel féltve óvják a magánéletük. Öt évvel ezelőtt volt házasságukban egy mélypont, amiről a Story magazinnak meséltek. „Kriszta éppen a doktori felvételijére készült a diploma után, én pedig alig voltam itthon. Közben megismertem egy lányt, aki megérintett, amely kalandra úgy éreztem, szükségem van. Majd Kriszta életében is megjelent valaki. El is költöztünk egymástól egy rövid időre. De például akkor is felajánlotta, vigyem hozzá a mosni való ruhát, és az is természetes volt, hogy titokban megünnepeljük a házassági évfordulónkat. Emlékszem, a Dózsa György út közepén, a zebrán csókolóztunk, miközben mindkettőnket más várt haza. Azután rövidesen újra együtt voltunk” – mondta korábban Hevesi Tamás.

Hevesi Kriszta akkor és most

Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta 2002-ben. Hevesi Krisztának az egyetlen nagy átalakulása, hogy a fekete hajszínről szőkére váltott (Fotó: Fábián Olga/smagpix)

A párnak nem született gyermeke. Bár mindketten imádják a hivatásukat, nem a karrier volt az oka, hogy nem lettek szülők. „Szerettünk volna, aztán úgy döntöttünk, hogyha a felsőbb erők így határoztak, akkor nem fordulunk mesterséges módszerekhez” – árulta el Hevesi Tamás korábban a Hot! magazinnak.

Új kihívás

Dr. Hevesi Krisztát most egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg, hiszen ő is táncolni fog a TV2 nagysikerű produkciójában, a Dancing with the Stars második évadában. „Vágyálmom volt, hogy bekerüljek a Dancing with the Stars második évadába. Annyira szerettem volna, hogy végül sikerült bevonzanom a szereplésemet. Már a hivatalos felkérés előtt minden (egyetemi) előadásomat átütemeztem a tavaszi félévre, mert ha szerepelek a Dancingben, akkor nekem próbálnom kell” – mondta a Borsnak Hevesi Kriszta.

Hevesi Kriszta akkor és most

Hevesi Kriszta 2016-ban (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

Dr. Hevesi Kriszta testileg és lelkileg is felkészült a versenyre, amit élete egyik legnagyobb megmérettetésének tart. „Számomra az a lényeg, hogy jól érezzem magam, és nekem a tánc egy megküzdés is. Már serdülőkoromban magamra zártam az ajtót, és minden érzelmemet úgy adtam ki magamból, hogy táncoltam. Különböző érzelmi állapotokat engedhetünk át magunkon a tánc segítségével” – mondta.

A teljes riportot itt megnézheted:

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc-n:

(Nyitókép: FEM3 / sajtoszoba.tv)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top