Sztárok

Így reagált Tóth Vera arra, hogy ő váltja húgát a mentori székben

Az énekesnő hivatalos Instagram-oldalán írt várandós húga aktuális állapotáról és arról, milyen érzésekkel veszi át Gabitól a mentori szerepet a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában.

Ahogy ebben a cikkben hosszabban írtunk róla, a TV2-n futó zenés szórakoztató show egyik mentora, Tóth Gabi terhessége miatt még a műsor vége előtt kiszállt, hogy minden idejében és energiájával az előtte álló anyai teendőkre készülhessen. A héten derült ki, hogy nővére, Tóth Vera helyettesíti a műsorban, míg véget nem ér a széria.

Most Tóth Vera is megszólalt, egy Instagram-posztban ő is megerősítette a hírt, hogy testvére helyett már most vasárnaptól őt láthatjuk a Sztárban sztár leszek! soron következő adásában. Hozzátette, nagyon örül a lehetőségnek. „Tesókám pedig most már pihen, ameddig ki nem bújik, akit már nagyon várunk. Köszönöm, hogy újra a zsűri-mester csapat tagja lehetek!” – fogalmazott az énekesnő a bejegyzésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top