nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóráék boldog házasságának a titka

Ördög Nóra elárulta, hogyan őrzi boldog házasságát 11 év után is

Ördög Nóra és Nánási Pál több mint egy évtizede ápolják a kapcsolatukban a romantikát.

Ördög Nóra és Nánási Pál élete cseppet sem hétköznapi, állandó rohanás és pörgés jellemzi a mindennapjaikat. Azonban pontosan tudják, mit kell tenniük annak érdekében, hogy kapcsolatuk 11 év után is örömteli és harmonikus maradjon. Immár évek óta hagyomány köztük, hogy hetente egyszer elbújnak kettesben a világ elől – írja a legfrissebb BEST magazin.

Nánásiék

Ördög Nóra és Nánási Pál lelki társakként egészítik ki egymást (Forrás: YouTube / Nánásiék)

„Általában heti egy estét beiktatunk Palkóval, amikor kettesben csinálunk programot. Elmegyünk vacsorázni a kedvenc éttermeink valamelyikébe, vagy koncertre megyünk, esetleg céltalanul töltünk együtt órákat, pusztán kikapcsolódás-jelleggel. Biztos vagyok benne, hogy ezek nélkül az esték nélkül mi nem bírnánk ki azt a hajtást és gyűrődést, amiben most vagyunk. A mindennapos rohanásban sokszor még beszélgetni sincs időnk, a heti egy napunkon viszont behozzuk a lemaradást. (…) Nagyjából negyedévente az is előfordul, hogy kettesben elutazunk egy-két éjszakára – nem csupán azért, mert vágyunk arra, hogy egy kicsit magunk legyünk, ösztönösen érezzük, hogy szükségünk van erre” – mesélte az  újabb kisboltot nyitó műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy lelki társakként egészítik ki egymást a férjével. Sok mindenben ugyanaz a véleményük, kitalálják egymás gondolatait.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Olvass még Ördög Nóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top