nlc.hu
Sztárok

Megmaradhat Ördög Nóráék kisboltja

Megszűnt a probléma Balatonakarattyán, megmenekült Ördög Nóráék kisboltja

Nánásiék végül nem egy mélygarázst építettek a kisbolt alá, inkább egy új, tágasabb helyszínt, egy bisztrót nyitottak, ami hozzájárult ahhoz, hogy az eredeti boltjuk is megmaradhasson.

Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltjának tavalyi megnyitása a balatoni régió nagy eseménye volt: a népszerűség gyorsan átcsapott azonban tiltakozásba, amikor a csendes akarattyai utcákat elárasztotta a tömeg, ugyanis valami rejtélyes oknál fogva mindenki Nánásiéknál akart vásárolni. Nóráék érezték a probléma súlyát, ezért még hitelt is felvettek, hogy az eredeti bolttól távol egy új bisztrót nyithassanak, ami már egy olyan helyen várja a vendégeit, ahol reményeik szerint senkit sem fognak zavarni. Az új hely egyben megoldást jelenthet a „régi” bolt sorsát illetően is – írja a Bors.

Nánásiék a Balatonnál (forrás: YouTube)

Nánásiék a Balatonnál (Forrás: YouTube)

Ördög Nóra szerint azzal, hogy most már van a környéken egy bisztrójuk is, levették a forgalom jó részét az eredeti kisboltjukról. Mivel a tömeg érezhetően csökkent a környéken, így megmaradhat a boltjuk is az eredeti helyén. Ennek azért is örülnek, mert a biciklisek nagyon szeretik a boltot, mert a Balaton-kerülő útvonalon egy szakaszon ez az egyetlen hely, ahol ételt és italt is kaphatnak. Nánásiék úgy látják, megszüntették a káoszt, így a boltjuknak mostantól senkit sem szabadna zavarnia.

A kisbolt kálváriájáról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top