nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóráék kisboltjának a veszte

„Már a kertbe sem tudtunk kiülni, olyan büdös volt” – kifakadt Ördög Nóráék boltjáról egy helyi lakos

A műsorvezető családjának kisboltja olyan népszerű, hogy nemcsak nyáron, hanem még télen is elképesztő forgalmat bonyolít. Ez azonban nem tetszett a környékbelieknek.

Ördög Nórát és férjét, Nánási Pált a jó szándék vezérelte, amikor megnyitották a balatonakarattyai kisboltjukat, de a népszerűségük több embert vonzott, mint amire számítottak, ez pedig a vesztüket okozta. Bár a helyiek eleinte örültek, hogy életet leheltek az egy éve üresen álló kisboltba, hamar pattanásig feszült a hangulat. Az utcát ellepték az autók, amikkel a házak előtti fűre parkoltak. Ennek nyomai a mai napig jól láthatók.

Ördög Nóra

Ördög Nóráék májusban már új helyen nyitnak meg (Fotó: Sajtószoba)

„Egyszer még egy önkormányzati busz is jött a Nyírségből, tele emberrel, a buszsofőr összevissza bénázott a szűk utcákban. Máskor celebek pöffeszkedtek a hatalmas luxusautóikkal. A sok kocsitól benzingőzben úszott a környék, a családommal a végén már a kertbe sem tudtunk kiülni, olyan büdös volt! Nem Nórikáékkal volt a gond, ők jót akartak. Nem utáljuk őket ezért. Tüneményesek, aranyosak, de legyen nekik ez a tanulópénz” – nyilatkozta a BEST magazinnak egy helyi nyugdíjas asszony.

A közelben élőket nemcsak a megnövekedett forgalom, de a rengeteg idegen is zavarja. Valentin-napon végül betelt a pohár a helyieknél: „Annyi autó állt az utakon, hogy nem lehetett látni a sor végét. Sokan a bicikliúton álltak meg, ahol folyamatos volt a forgalom, emiatt sétálni sem lehetett rajta. Utáltuk az egészet!” – panaszolta egy másik helybéli.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Best magazin

Olvass még Ördög Nóráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top