nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóráék kisboltja

Hiába költözik új helyre Ördög Nóráék kisboltja, a helyieknek ez sem tetszik

Vannak, akik szerint a parkolóban sem lesz jó helyen Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja, a „Nekem a Balaton”.

Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltja körül hónapok óta folyik a huzavona azért, mert a tévés és férje népszerűsége miatt hatalmas forgalom kerekedett az évtizedek óta csendes környéken. Van, aki hónapok óta nem tudja használni a teraszát, mert kényelmetlenül érzi magát a Nóráékhoz érkező bámész tömeg miatt. Nánásiéknak tényleg nem volt más választásuk, mint elköltözni – írja a Bors.

„Hatalmas területről van szó, naponta több ezer ember fordul meg itt, ezért építettek nagy parkolót. Na mármost, ha Nóráék ide költöznek, akkor ide csődül a temérdek vásárlójuk is, és a strandolók elől veszi el a parkolóhelyeket. Nem lesz ez így jó”  – mondta egy helyi lakos. 

Ördög Nóráék kisboltja

Ördög Nóráék új kisboltja sem nyerte el az ott lakók tetszését (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

„Azt beszélik, Siófok vezetése már jelezte, hogy ha innen elüldözik őket, oda bármikor mehetnek” – mondta egy idős férfi.

„Nem tudom, mit hoz a jövő, vakon vagyunk ugyanúgy, ahogy egy évvel ezelőtt voltunk, amikor kitört a járvány. Szeretjük Balatonakarattyát, és szívesen ma­radnánk. Ennyit tu­dok csak mondani” – mondta Ördög Nóra.

Olvass még Ördög Nóráékról az nlc-n!

(Nyitókép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top