nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóráék boltköltöztteése

Hiába a boltköltöztetés, Ördög Nóráék még mindig küzdenek a rosszakaróikkal

Egyesek még mindig rossz szemmel nézik Ördög Nóráék balatonakarattyai ottlétét.

A tervek szerint egy évvel első boltjuk megnyitása után elkészülhet Ördög Nóra és férje, Nánási Pál új balatonakarattyai üzlete, amely akár bisztróként is üzemelhet – írja a Blikk. A körforgalomnál lévő parkoló mellett nyílik meg, megoldva a korábbi boltnál jelentkező parkolási gondokat.

Ördög Nóra

Készülnek a folytatásra Ördög Nóráék (Forrás: / YouTube / Nánásiék – videó)

„Szeretnénk májusban nyitni. (…) Könnyűszerkezetes épületet terveztünk, már megérkeztek a konténerek is” – árulta el a bulvárlapnak Ördög Nóra, aki bízik abban, hogy legkésőbb pünkösd hétvégéjén már ott fogadhatják a vendégeket. Ám azt egyelőre nem tudja a házaspár, hogy mi lesz a jelenlegi bolt sorsa.

Kisboltjuk nyitása óta a közösségi oldalakon sokan támogatják a webshopot is nyitó Ördög Nóráékat, ám akadnak, akik még mindig rossz szemmel nézik az akarattyai ottlétüket. „Ezzel nem tudunk mit kezdeni, pedig Pali próbált beszélni velük. Sokan inkább kötözködő, utálkozó kommenteket írnak, és többször kiderül, nem is helyiek” – mesélte a 39 éves műsorvezető.

Olvass még Ördög Nóráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top